Me

Work and Passion

Work and Passion

- din kompletta jobbprofil

Hem För Företag Om oss Frågor och svar
Hem För Företag Om oss Frågor och svar

Work and Passion

– din kompletta jobbprofil

Varför ska jag registrera mig på WAP? När du registrerar dig skapar du enkelt en komplett jobbprofil, som hjälper dig att nå just ditt drömjobb. Hur då? Våra mallar gör att din potentiella arbetsgivare eller rekryterare får den information de behöver. Du visar upp din kompetens, vem du är och framförallt vad du drömmer om att göra. WAP är en kostnadsfri tjänst och din jobbprofil är endast synlig för dig och din eventuella personliga rekryterare. Här nedanför ser du vad som ingår i WAP.

WAP Card

WAP Card är ett kort sammanfattande CV, där du visar upp den viktigaste informationen om dig. WAP Card är lättöverskådligt och är till för att skapa ett intresse att få veta mer om dig. Ditt WAP Card kan du enkelt ladda ner som PDF, skriva ut eller dela med din potentiella arbetsgivare.

CV Builder

Vår tydliga mall guidar dig till ett snyggt och fullständigt CV. Du skräddarsyr det enkelt genom att bocka i/ur dina erfarenheter och kompetenser. På så sätt väljer du hur du vill presentera dig själv, beroende på vilket jobb du söker för tillfället. När du är nöjd kan du välja att ladda ned det som en PDF. Du kan när som helst göra ändringar i ditt CV.

Personlig rekryterare

Din personliga rekryterare coachar dig via mail, telefon, videosamtal och personliga möten och presenterar potentiella jobb för dig. För att ansöka om en personlig rekryterare behöver du ha en fullständig WAP-profil. Du ska alltså ha fyllt i ditt CV, gjort vårt personlighetstest samt skapat en WAP Film. Detta för att din rekryterare ska kunna hjälpa dig på bästa sätt.

Dela din WAP-profil

Du kan enkelt dela din WAP-profil med potentiella arbetsgivare. Det gör du genom att skapa en delbar länk med ditt WAP Card, WAP Film och andra relevanta delar av din jobbprofil.

WAP Personlighetstest*

Personlighetstestet lyfter fram dina styrkor, vad som driver dig och vad som får dig att trivas på en arbetsplats. Testet hjälper dig och din eventuella rekryterare att hitta rätt jobb för just dig. Det är endast du och rekryteraren som har tillgång till dina resultat. * WAP Personlighetstest utförs via TQ, som är en ledande aktör inom personlighetstester i samband med rekrytering.

WAP Film

WAP Film är en 60 s video, där du har möjlighet att kort presentera dig själv på ett mer personligt sätt för potentiella arbetsgivare. Vi guidar dig steg för steg när du skapar presentationsfilmen.

Jobbannonser

När du är nöjd med din jobbprofil söker du enkelt våra utannonserade jobb med endast ett klick. Du slipper extrajobb inför varje ansökan och din potentiella arbetsgivare får relevant information om dig. Work and Passion behandlar personuppgifter i enlighet med bestämmelserna i personuppgiftslagen (PuL). Läs mer om PuL på www.datainspektionen.se.

Work and passion


Work and Passion ser till att arbetsgivare och rekryteringsbolag kapar tid och sparar pengar i sitt sökande efter kandidater. Med Work and Passion får arbetssökande som registrerat sitt CV betalt varje gång ett rekryterande bolag vill komma i kontakt. Företaget grundades 2015 och betalningsfunktionen lanserades 2018. Bakom Work and Passion står Maxkompetens Sverige AB (under namnbyte till MoxieTech Group) som är noterade på Nasdaq First North.