Me

Hitta rätt anställd, snabbare

Hitta rätt anställd, snabbare.
Hem För Företag Om oss Frågor och svar
Hem För Företag Om oss Frågor och svar
Hitta rätt anställd, snabbare

Få tillgång till talanger av alla slag som är öppna för nya möjligheter. Bli matchad med kandidater som passar era behov. Kontakta, få ansökningar och träffa potentiella kandidater helt kostnadsfritt.

Hitta rätt anställd, anonymt och snabbt

Genom våran gedigna databas av anonyma profiler så når du 100-tals aktiva och kvalitetssäkrade talanger som är öppna för nya möjligheter. Självklart betalar du bara vid när en rekrytering är ett faktum.

Inte bara techbrancen

Work and passion fokuserar inte bara på folk i tech-industrin, utan även lager, och byggsektorn. Vi är också öppna för att mäkla inom andra områden. Kontakta oss!

Work and passion


Work and Passion ser till att arbetsgivare och rekryteringsbolag kapar tid och sparar pengar i sitt sökande efter kandidater. Med Work and Passion får arbetssökande som registrerat sitt CV betalt varje gång ett rekryterande bolag vill komma i kontakt. Företaget grundades 2015 och betalningsfunktionen lanserades 2018. Bakom Work and Passion står Maxkompetens Sverige AB (under namnbyte till MoxieTech Group) som är noterade på Nasdaq First North.