Me

Vilket är ditt drömjobb?

Vilket är ditt drömjobb?

WAP hjälper dig dit.

Hem För Företag Om oss Frågor och svar
Hem För Företag Om oss Frågor och svar

Vilket är ditt drömjobb?

WAP hjälper dig dit.

WAP tar jobbsökandet till en helt ny nivå! Det är det absolut bästa och enklaste sättet att söka jobb med. Wap ger dig och din potentiella arbetsgivare en mycket bra översikt av dig, din arbetslivserfarenhet och det du drömmer om att göra, här får du allt du behöver för ditt jobbsökande, utan kostnad. Våra färdigdesignade mallar gör att du enkelt och snabbt fyller i det som din potentiella arbetsgivare vill veta om dig. När du är nöjd söker du jobb med din profil. Helt digitalt, inga utskrifter och väldigt enkelt att uppdatera när du vill!

Vad får jag?

Förutom ditt wap card och ditt CV får du möjlighet att göra ett professionellt personlighetstest, presentera dig med en film, få en personlig rekryterare, hitta och söka lediga tjänster och dela din profil med potentiella arbetsgivare.

Work and passion


Work and Passion ser till att arbetsgivare och rekryteringsbolag kapar tid och sparar pengar i sitt sökande efter kandidater. Med Work and Passion får arbetssökande som registrerat sitt CV betalt varje gång ett rekryterande bolag vill komma i kontakt. Företaget grundades 2015 och betalningsfunktionen lanserades 2018. Bakom Work and Passion står Maxkompetens Sverige AB (under namnbyte till MoxieTech Group) som är noterade på Nasdaq First North.